Flyttstädning

Frågor & svar              Checklista

Hos Bossify i Stockholm kan du boka trygg och säker flyttstädning till fast pris. Vi erbjuder alltid nöjd kund-garanti till våra kunder. Kontakta oss redan idag för att beställa en flyttstädning som passar dina behov och önskemål. Välkommen!

En noggrann flyttstädning

Det är mycket att tänka på när man ska byta bostad eller sälja en lägenhet! Därför erbjuder vi extra pålitliga tjänster för flyttstäd till våra kunder.
När vi städat klart genomför även besiktning enligt den checklista som vi arbetar efter. Om det skulle vara någon anmärkning på vår flyttstädning åtgärdas det direkt på plats av städarna. Vi vet att med en väl utförd storstädning går det smidigare att lämna över bostaden till den som ska flytta in!
Du kan självklart också komplettera din beställning med städning av biytor som balkong, förråd, tvättstuga eller garage. Fönsterputs ingår i tjänsten om det går att komma åt med en enkel stege.

Boka flyttstädning

Vi utför flyttstädning i hela Stockholms län. Utöver Stockholms innerstad och närförorter kan du boka våra tjänster i följande kommuner: Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Rönninge, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.
Det är enkelt att beställa flyttstäd hos Bossify och vi ger dig alltid ett fast pris på våra städtjänster. Gör din intresseanmälan på e-post redan idag så återkommer vi till dig för en bokning eller kostnadsfri offert.

 

%d bloggare gillar detta: