Storstädning

Frågor & svar        Checklista

Storstädning och visningsstädning i Stockholm

Söker du ett pålitligt städföretag? Bossify ger dig nöjd kund-garanti på alla tjänster. Vänd dig till oss när du söker en trygg och säker storstädning i Stockholm till rätt pris. Välkommen!

Boka storstädning av oss

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning. Du erbjuds att boka din städning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster.
För dig som blir abonnemangskund på hemstädning hos oss rekommenderar vi dig att starta med en storstädning. Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.
Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 1 gånger per år. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister mm.
Fönsterputs ingår inte men kan bokas till fast pris vid samma tillfälle. Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för din bostad.

Kontakt och bokning

Låter det intressant? Lämna din intresseanmälan på info@bossify.se redan idag så återkommer vi till dig för att boka in din storstädning eller visningsstädning. Vi arbetar i hela Stockholms län och hjälper dig som bor i innerstaden samt i följande kommuner:
Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Rönninge, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

%d bloggare gillar detta: